Faq

Als je graag aan de slag wilt met je gezondheid door middel van onderzoek, voeding en supplementen ben je aan het juiste adres. Neem contact met me op, dan bespreken we jou situatie en laat ik je weten of ik wat voor je kan betekenen.

Ik werk graag met mensen die:

  • meer willen leren over hun lichaam en gezondheid.
  • begrijpen dat het lichaam complex is en dat iedere persoon en situatie uniek is en die graag samen op zoek gaan naar een passende aanpak.
  • niet komen voor een quickfix maar die (ook) aan de lange termijn willen werken.
  • bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken en waar mogelijk en nodig, tijd, energie en geld te investeren in hun gezondheid.
 
Herken je je in bovenstaande? Dan help ik je graag verbetering in je gezondheid te brengen!

Wat mij betreft is een dieet meestal geen goed idee omdat er makkelijk tekorten ontstaan van bepaalde bouwstenen voor je lichaam. Veel liever heb ik het met je over wat gezond eten is, en dan ook nog eens specifiek voor jou situatie, leeftijd en klachtenbeeld.

Jep. Ondanks dat ik zelf niet zo eet, respecteer een vegan,-  of vegetarische leefstijl. Het is mijn doel om mensen te helpen zo gezond mogelijk te zijn binnen de beperkingen van wat voor hen goed en comfortabel voor het voelt.

 

Meten is weten wat mij betreft. Daarom werk ik het liefst met laboratoriumonderzoek wat in een gecertificeerd laboratorium wordt uitgevoerd.

Ik heb mijn therapeutenlicentie bij de beroepsvereniging Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG) en ben BIG geregistreerd verpleegkundige.

Verovit is aangesloten bij beroepsvereniging MBOG (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde). De consulten worden bij veel ziektekostenverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende polis. Neem altijd contact op met je zorgverzekeraar en controleer de polisvoorwaarden of behandelingen daadwerkelijk worden vergoed.

Klik hier voor het overzicht zorgverzekeraars 2021

Ben je verhinderd? Geen probleem. Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren telefonisch of per mail kosteloos worden afgezegd. Afspraken die niet (tijdig) worden afgezegd worden in rekening gebracht.