Logo verovit


Gelukt! De vragenlijst is goed verstuurd.


Hoe nu verder?

Stap 1:

Kijk onderstaande video (11 min.)

… zodat je alvast weet hoe het proces van darmherstel werkt.

Foto bedankpagina
Flatlay laptop

Stap 2:

Lees hier wat je nu kunt verwachten…

Stap 1: Bekijk deze video om te weten hoe het proces van darmherstel werkt

Het is met je darmen net als met de verbouwing van een huis. Je zet er niet eerst een nieuwe bank in om vervolgens te gaan stuken en daarna te bedenken dat je nog een draagbalk moet vervangen.

En als je een opknappertje hebt gekocht blijf je niet buiten staan om te bepalen wat er allemaal moet gebeuren voor het huis bewoonbaar is. Nee, dan ga je naar binnen en misschien haal je er wel een bouwkundig inspecteur bij. 

Zo is het ook met je darmen. Eerst is laboratoriumonderzoek nodig naar de oorzaak van je klachten. Als dat helder is kan je het probleem gaan aanpakken.

Te beginnen bij de fundering. Daarna ‘wegbreken’ wat nodig is. Vervolgens kan je darm weer worden opgebouwd en tenslotte mag die mooie bank naar binnen: je darmen richten we in met verschillende bacteriestammen.

In deze video leg ik in 11 minuten aan je uit hoe je dit proces werkt.

Stap 2: Lees hier wat je kunt verwachten.

Allereerst check ik uit je aanmeldformulier of ik je kan helpen met je gezondheid of niet. Je ontvangt vanzelf een persoonlijke mail van mij met de bevestiging voor het gesprek indien ik denk dat ik met jou grote resultaten kan bereiken. 

Mocht dat niet het geval zijn, dan laat ik je de reden uitgebreid per mail weten en geef ik je meteen advies wat ik in jouw geval zou doen.

Als je een bevestiging hebt ontvangen bel ik je vervolgens op het exacte tijdstip die je hebt aangegeven in de boeking. 

Tijdens de sessie is het belangrijk dat je in een stille ruimte zit zonder afleiding en dat je pen en papier bij de hand hebt om notities te maken. 

Zorg er svp voor dat je niet in de auto zit of onderweg bent tijdens het bellen. Voor een persoonlijke gesprek aan de telefoon is wederzijdse volle aandacht nodig :).

Stap 2: Lees hier wat je nu kunt verwachten